Fjernadopsjon

Katter til fjernadopsjon

Vi har mange katter som er fastboende på huset. Det er av forskjellige grunner, noen har funksjonshemminger, noen er urenslige, noen er redde mennesker og noen er gamle. Kattene får bo hos oss så lenge de lever.

Kattene som ikke kan adopteres bort, kan fjernadopteres. Det koster 100 kr måneden for en katt, og 150 kroner for to. Det dekker mat, medisiner, leker, veterinærbesøk, strø og alt annet den skulle trenge. Når man adopterer en katt får man til sendt et fjernadopsjonsbevis og at skriv med informasjon om den utvalgte katten.

Kattene nedenfor er tilgjengelige for fjernadopsjon. Send oss en mail eller melding via nettsiden vår, e-post Dyrebeskyttelsen@sor-rogaland.no eller Facebook om hvilken katt du gjerne vil adoptere.

Sandie

Sandie ❤ Kom inn til oss med sine 5 små. En kjærlig mamma 😍 Liker ikke å bli tatt på, men, livet er best inne sammen med staben på Dyrenes Hus på Hinna!

Leo

Leo 💙 Sky herremann , som dag for dag kommer litt nærmere 😍

Rufus

Rufus 😼 Denne fyren var en ekstremt sky pus som hadde gått ute i månedsvis før han kom inn til oss. Han liker fortsatt ikke å bli klappet, men han liker å holde seg i nærheten av oss. Nå koser han seg på huset, og har spist seg god og rund 💙

Liv

Liv er en riktig klovn. Full av energi. Hun elsker å spurte rundt i hagen , klatre oppetter klorestativ , stiger , å hva det skal være. En riktig moroklump.

Lillemor

Lillemor 💕 Denne frøkna vokste opp i en koloni av hjemløse puser. I området hvor kolonien oppholdt seg var det enighet om at kattene ikke skulle mates, da dette ville føre til at de aldri ble kvitt dem. Når vi ankom til denne plassen hoppet det puser ut av søppeldunker som i ren desperasjon prøvde å finne noe å spise. Lillemor er enda skeptisk til mennesker, men koser seg nå hos oss med all den mat hun kan ønske seg 🥰

Olga

Olga. Hun er en forsiktig sjel , som pga den historien hun har med seg i ryggsekken , ikke liker høye lyder og raske reaksjoner/bevegelser. Olga elsker kos , å en stille og rolig atmosfære , med folk som skjønner å bruke rolige stemmer og har ett behagelig vesen. Noe hun får hos oss

Policen

Policen. Denne pusejenta kom til Dyrebeskyttelsen Sør-Rogaland etter ar hun ble funnet i et sikringsskap hvor hun hadde klart å sette seg fast. Den ene foten hadde vikla seg inn i ledninger, og dette gjorde at hun dessverre fikk så store skader på foten at den måtte amputeres. Navnet hennes kommer av at det var noen snille politi folk som fikk henne løs! Policen var ekstremt sky når hun kom til oss, men med mennesker rundt seg som var tålmodige og alltid på tilbudssiden ga det til slutt resultater. Nå er hun en pratsom pus som veldig glad i kos ❤️

Wilma

Wilma. En forsiktig sjel , som velger sine folk , og dyr , med omhu. Men har man først vunnet hennes tillit , overøser hun deg med kos og prat.