Adopsjon

Vi har til en hver tid inne noen dyr som trenger et godt hjem, flest katter.

Det er sjeldent vi adopterer bort kattunger som bare er 12 uker gamle. Grunnen til det er at kattene vi får i, ofte er usikre/tilbakeholdne. Noen har blitt forlatt utendørs eller behandlet dårlig, og vi vil være sikker på at kattene vi omplasserer er klare til å bytte hjem. Det innebærer ikke bare fysisk helse, men at de er så trygge på seg selv mentalt at de kan finne seg godt til rette i et nytt hjem.

Ikke alle kattungene våre blir lagt ut på nettsiden med en gang, ta kontakt så kan vi informere om hva vi har inne til enhver tid.

Fordeler med å adoptere en katt fra Dyrebeskyttelsen:

– Katten vil være chippet, kastrert, vaksinert og øretattovert. Alle kattene blir sjekket av veterinær ved kastrering.
– Du hjelper en katt som har vært i stor nød, og som virkelig trenger et godt hjem, fremfor å støtte de som ikke har tatt ansvar med å kastrere katten sin, og derfor har fått kattunger.
– Vi følger opp alle katter som blir adoptert fra oss, for å høre hvordan det går. Vi er         behjelpelige med tips om det skulle oppstå problemer.
– Hvis katten ikke skulle trives, tar vi den selvsagt tilbake til oss.
– Vi ønsker at alle kattene som kommer fra oss skal få et permanent hjem. Men vi har forståelse for at ting kan skje, og alle katter som blir omplassert fra oss, vil vi ta tilbake om eier ikke kan beholde katten.

 Om du er interessert i å adoptere en katt fra oss, ta kontakt her og vi sender deg ett adopsjon skjema på epost, eller via facebook.

MERK: Vi besvarer ikke andre henvendelser en adopsjonsspørsmål via kontakt skjema. Spørsmål kan stilles på privat melding på Facebook siden eller på vakt telefonen til Dyrebeskyttelsen Sør Rogaland.

Kontakt skjema adopsjon

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Hvordan fant du oss?

  FacebookVenner og familieVetrinærGoogleAnnet

  Melding

  IMG_0002