Adopsjon

Vi har mange flotte puser klar for adopsjon

Adopt dont shop. 

 Adopterer du en katt, åpner det opp for en leding plass til en ny skjebne som trenger det. 

Vi har til en hver tid inne noen dyr som trenger et godt hjem, flest katter.

Kattunger

Det er sjeldent vi adopterer bort kattunger som bare er 12 uker gamle. Grunnen til det er at kattene vi får inn ofte er usikre/tilbakeholdne. Noen har blitt forlatt utendørs eller behandlet dårlig, og vi vil være sikker på at kattene vi omplasserer er klare til å bytte hjem. Det innebærer ikke bare fysisk helse, men at de er så trygge på seg selv mentalt at de kan finne seg godt til rette i et nytt hjem. Kattungene er alltid kastrert/sterilisert før de blir adoptert bort.  

Ikke alle kattungene våre blir lagt ut på nettsiden med en gang, ta kontakt så kan vi informere om hva vi har inne til enhver tid.

Fordeler med å adoptere en katt fra Dyrebeskyttelsen:

-Katten vil være chipper, kastrert, vaksinert og øretattovert. Alle kattene blir sjekket av veterinær ved kastrering.

– Du hjelper en katt som har vært i stor nød, og som virkelig trenger et godt hjem, fremfor å støtte de som ikke har tatt ansvar med å kastrere katten sin, og derfor har fått kattunger.

– Vi følger opp alle katter som blir adoptert fra oss, for å høre hvordan det går. Vi er behjelpelige med tips om det skulle oppstå problemer.
– Hvis katten ikke skulle trives, tar vi den selvsagt tilbake til oss.

– Vi ønsker at alle kattene som kommer fra oss skal få et permanent hjem. Men vi har forståelse for at ting kan skje, og alle katter som blir omplassert fra oss, vil vi ta tilbake om eier ikke kan beholde katten.

Vi er opptatt av at du får riktig katt for deg å din familie. Vi adopterer ikke en katt fra området den ble reddet fra, tilbake til samme område.

 Om du er interessert i å adoptere en katt fra oss, ta kontakt her og vi sender deg ett adopsjon skjema på epost.

MERK: Vi besvarer ikke andre henvendelser en adopsjonsspørsmål via kontakt skjema. Spørsmål kan stilles på privat melding på Facebook siden eller på vakt telefonen til Dyrebeskyttelsen Sør Rogaland.

Om du er interessert i å adoptere en katt fra oss, ta kontakt her og vi sender deg ett adopsjon skjema på epost.

Gi oss din grasrotandel
All støtte går uavkortet til dyrene
Click Here
Medlemskap
Å være medlem hos Dyrebeskyttelsen Sør-Rogaland koster 250 kr i året. Vi har ingen ansatte og ingen administrasjonskostnader, pengene går direkte til dyrene. Som støttemedlem får du til sendt detaljert årsrapport og innkalling til årsmøtet hvor du kan komme med ider å bidra til arbeidet vi gjør for dyrene.
Click Here
Handle hos flugger?
Klubben og medlemmene handler på klubbens kontantkonto, med 20% rabatt på hyllepris i den lokale Flügger farve butikk. Gjelder alle Flügger-varer.
Click Here
Previous slide
Next slide